tirsdag den 30. april 2013

Mybeautybox #5

Imens vi var i London kom denne fine beautybox til mig og indholdet kunne ikke komme på et bedre tidspunkt.


  • Røde neglestickers
  • Øjenskygge fra Rimmel
  • Eyeliner
  • Håndcreme fra Sally Hansen


Jeg har desværre kun nået at bruge håndcreme endnu, men den lover godt og den kom lige på det mest nødvendige tidspunkt, da min gamle håndcreme var gået tør. Win-Win...

mandag den 29. april 2013

Spruttegruppen aka sprutteklanen

Rundt omkring i det ganske danske blogland er der opstartet et (forholdsvist) nyt projekt til nogle små hoveder, som har valgt at poppe ud af maven før tid. 

Projektet går ud på at hækle små sprutter til for tidligt fødte børn på 17 neonatalafdelinger fordelt rundt om i landet. De hæklede sprutter minder de små børn om tiden i maven og navlestrengen og giver dem derfor tryghed.

Derfor har jeg hæklet disse 4 banditter, som skal doneres til Skejby. 

Opskriften på de hæklede sprutter findes på gruppens hjemmeside her, og her kan du også læse meget mere om historien bag og hvordan man donerer dem.

Opskriften er rimelig ligetil og den er forklaret godt, så det er bare at kaste sig i det, hvis lysten byder sig.




søndag den 28. april 2013

London Buys

Der blev også købt lidt på vores lille London tur. Jeg brugte ikke vanvittig mange penge derovre, men det blev da til lidt, især sko (hvilket man jo ikke kan få nok af).

Mine længe ventede nike sko (som jeg tidligere har snakket om her) kom også med hjem og de har stort set ikke været af mine fødder.

Disse herresko fra Topshop måtte også med hjem med 50% rabat og jeg har allerede brugt dem meget. De kan pifte et hvert outfit op og især med fine glimmer strømper eller ankelstrømper med flæse.

De 70'er inspirede "træsko"s sandaler bliver et must til sommer og kan bruges til alt fra jeans til fine kjoler. Disse fandt jeg også i Topshop

Den ultimative festivalkjole også fra Topshop, som jeg nok kommer til at leve i til Skanderborg.

Til sidst kommer det største scoop. I Boots havde de tre for en af deres Aussie produkter. Det betød at jeg fik tre af de fantastiske hårkure for under en af produkterne danske pris.



fredag den 26. april 2013

Pharell fascination

Jeg har en fasination af en ældre mand i tiden, nemlig denne fantastiske mand... (sorry K)..
(billede hentet fra Google)

Navnet er Pharell Williams og han har lige rundet de 40 år (hvilket jo ikke kan ses) jeg har gennem mange år elsket hans musik, både med N.E.R.D, men også som featuring kunstner på mange hits. 

I øjeblikket kan han høres med Daft Punk på dette nummer:



Jeg elsker dette nummer og det kører på repeat for tiden. Det er et sikkert sommerhit, som kan høres igen og igen.





torsdag den 25. april 2013

Borough Market

Nu stopper mine london indlæg snart. Men jeg vil lige sende en lille anbefaling afsted før jeg holder en lille pause i London indlæg. (jeg har nemlig et par indlæg mere om London)

Langs Themsen (samme sidesom Tate) ligger dette fantastiske madmarked Borough Market, hvor man kan få alt mellem himmel og jord.

Her kunne man få smagsprøver ved stort set hver bod og mange af dem var så flotte madboder med lækre kvalitets varer. Jeg var særlig imponeret over deres grønt-, juice-, fisk- og vildtboder. (tjek f.eks. de døde kaniner længere nede)....




























Vi købte kun en juice hver og en mashmellow til deling, men hold op hvor var der mange lækre ting at prøvesmage. Det er virkeligt et besøg værd.

onsdag den 24. april 2013

Det imponerende London Eye

Efter vi havde checket os ind på hotellet, så begav vi straks ned mod Themsen nærmere betegnet Southbank, som lå 5 min fra vores hotel. I området omkring Southbank ligger også et af Londons store seværdigheder: London Eye.

Vi havde allerede hjemmefra booket billetter til at komme op i det. Jeg havde aldrig været oppe i det før og jeg blev bestemt ikke skuffet. Selve turen varede omkring 30 minutter og vi fik virkelig en fantastisk udsigt over byen, som billederne også viser: 












tirsdag den 23. april 2013

Borgen Tate

Det var et imponerende syn, som ventede ved Themsens søside, da vi gik over Millenium Bridge og kom til borgen Tate (det lignede det i hvertfald, når man tog billeder nedefra). 




Den store hall var også imponerende, selvom der ingen kunstværker var i syne.


Herefter nogle billeder fra den permenante udstilling















Udsigten over Millinium Bridge og byen på den anden side af Themsen