søndag den 28. juli 2013

Guerilla marketing


Den seneste tid på festugen har jeg været i gang med at lave noget guerilla marketing til at promovere festugen i Snapstinget, som er et andet arrangement (og som Viborg festuge bliver forvekslet med hele tiden).

Selve marketingsbudgettet er meget lille, så derfor skal der tænkes ekstra kreativt og hovedet bliver lagt i blød.

Resultatet blev æbletræer i den gamle byhave Latinerhaven.





Udover friske æbler, så var træerne også dekoreret med Viborg Festuge logoer og QR koder samt en flyer formet som æble med en kort beskrivelse af festugen.
På det ene af træerne hænger der et skilt lavet i perleplader, der opfordrer de forbipasserende til at tage et frisk æble og en flyer.


Loppefund fra det nordjyske

I sidste weekend var vi i sommerhus og jeg gjorde mig nogle kup (synes jeg selv) på det lokale loppemarked i Hune.

ET flot stort gevir


Et lille garderobespejl med hylde til 125kr. (scoop)


To Tubberware bøtter til 40kr. samlet.


Rammer til vores billed væg herhjemme til 60kr.



Lykken er dassedage i selskab med mr Draper


Idag er det rigtig afslapningsdag, hvilket har været tiltrængt efter en lang arbejdsuge. 

Derfor har jeg sendt min egen mand ud af huset og tilbragt dagen med hr. Draper  istedet for krydret med en god omgang hækling. Så bliver lørdagen heller ikke bedre.

Ildrobotten Fire Flemming

Hæklenålen har ikke stået stille herhjemme på det sidste, da der har været mange bestillinger undervejs.
Min lille nevø A havde fødselsdag d.22 juni og ønskede sig for alt i verden en lille kammerat til ham her. Ønsket blev først afgivet 1 1/2 uge før dagen, så jeg var virkelig under pres og da garnet slap op, måtte jeg sande at det nåede jeg ikke til fødselsdagen.

Men nu er han færdig og klar til aflevering. Robotten skulle selvfølgelig kunne kaste med ild, så den blev dekoreret lidt anderledes denne gang.

tirsdag den 23. juli 2013

Billedstorm fra Blokhus weekenden

I weekenden var jeg som tidligere nævnt i Blokhus i det mest fantastiske vejr. Jeg kan kun drømme mig tilbage, når jeg ser de her billeder: 





søndag den 21. juli 2013

Fuck it is monday today

(billede fra pinterest)

Okay måske passer billedets tekst ikke helt, men følelsen var der igår. Det er nemlig mandag idag og jeg er taget startet på arbejde efter 14 dages ferie med fantastisk vejr og samvær med familien.

Jeg kunne så godt have brugt en uges ferie mere, især når man ser vejrudsigten de kommende dage, men desværre hænger det ikke sådan sammen. Det er bare tilbage til arbejdet. Bare lige et par uger indtil det hedder ferie igen og skanderborg festival.

Håber I andre nyder ferien og kan komme lidt ud i de fantastiske solstråler, mens jeg slider bag skrivebordet. 

tirsdag den 16. juli 2013

Leo love

Jeg har forelsket mig pladask i disse skønheder fra ECCO, men jeg må nok væbne mig med tålmodighed for, jeg har jo lige købt en del sko, som nævnt tidligere.

Men er de ikke fine og så til sort her til efteråret.


Københavnertur

I sidste uge var jeg et par dage i København med mine forældre for at passe mine nevøer og dernæst tage dem med til Jylland. Jeg nåede desværre ikke at tage så mange billeder derovre.

Her er lidt billedespam af hvad vi lavede:




Først var vi med færgen over.



Vi var også en tur i Frilandsmuseet, som ligger lige i nabolaget

Drengene blev lidt trætte og fik et lille lift af deres far

Og så var vi på bakken, hvilket alle synes var "overmega vildt fedt"

Og på vejen hjem fik Molslinien bygget verdens største kaffemaskine.


Gigidio Addiction

Jeg har en bekendelse og den indebærer en afhængighed af sko. Jeg har mange sko og måske også for mange (det mener nogen i hvertfald). Jeg har de seneste år besluttet at det er slut med dårlige sko, altså sko i dårlig kvalitet. Det kan simpelthen ikke betale sig for man køber dobbelt så mange.

Så det har jeg prøvet at lade vær med. MEN det har så medført en grusom dyr trang til mærkevarer, og især mærket Gidigio.
Jeg kan ikke komme udenom at de sidder fantastisk på min fod og de er mega gode at gå i. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg så at de havde sandaler på tilbud som min århusianske skopusher. Men det stoppede jo ikke helt der, for der røg også et par ballerinaer med i købet (arbejdssko selvfølgelig.... ahem....).

Her er de så, hvad synes i?




Pimping up your clothes #4

Der er også mange måder, som man kan give sine elskede bukser lidt nyt liv, så blot her:







(Billederne er hentet fra Pinterest)

Pimping up your clothes #5

Der er også rig mulighed for at du kan puste nyt liv i gamle klæder. Se bare hvordan man kan forvandle gamle trøjer og skjorter til nyt funky design.









(Alle billederne er hentet fra Pinterest)

Pimping up your clothes (Shorts edition) #3

Så er der igen et lille inspirations oplæg til hvordan du kan pimpe dit tøj. Denne gang har jeg valgt at sætte fokus på shorts og især fordi jeg overvejer at lave mig et af følgende par til skanderborg festival i august.

Hvilke er dine favoritter??







(alle billederne er hentet fra Pinterest)



tirsdag den 9. juli 2013

Salater, der mætter

Mandag aften havde vi besøg af et hold gode venner og derfor havde vi fundet frem til nogle mættende salater, som jeg gerne vil dele med jer.

Kartoffelsalat med citron, rucola og pinjekerner


Vi brugte:
- 900 gr katofler
- 1 bøtte rucola
- 30g pinjekerner
- citronolie
- 1 citron
  • Start med at koge kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde.
  • rist pinjekernerne
  • Skyl rucolaen
  • Vend kartoflerne i dressingen (2spsk citronolie, 1 1/2 spsk presset citronsaft, salt og peber)
  • bland kartoflerne med salat og pinjekerner (evt. citronskal på) og server på et fad


SommerColeslaw



Vi har brugt:
- 300 g spidskål
- 1 bundt radiser
- 200 g agurk (svarer til 1 agurk)
- græsk yoghurt
- rygeost
- mælk
- purløg
- citronsaft
-salt og peber
- sukker

  • Snit spidskålen og radiser
  • flæk agurken og rens den for kerner
  • rør cremen (100g græsk yoghurt, 4 spsk rygeost, 1 spsk mælk, 1tsk citronsaft, 4 spsk finthakket purløg, 1 tsk sukker + salt og peber)


Sund iskaffe


Sukker du også efter en lækker iskaffe, som kræver at du løber i timevis i fitness for at forbrænde den??

Jeg har før nævnt denne fantastiske blog HEALTHJUNKIE , men jeg kan kun anbefale den. Der ligger nemlig en fantastisk opskrift på iskaffe uden du skal tonse afsted i timevis for at forbrænde den bagefter og den er også SIMPEL. What not to like....

Det eneste du skal bruge er:
1 dl god espresso
2 dl skummetmælk
6 isterninger
Put 4 af isterningerne i et glas. Lav en lækker espresso (1 dl) og hæld den varme kaffe over isterningerne og rør rundt indtil kaffen er kølet af. Tilsæt herefter de 2 dl mælk og de sidste to isterninger. 
Bliver det nemmere.Jeg tvivler på det. Men tjek bloggen ud her for flere opskrifter



Nyt i klædeskabet

Gud hvor jeg elsker udsalg og det var virkelig været godt hos Zara i år. Efter de lukkede butikken her i Århus, så har det været begrænset hvor meget jeg har købt i Zara, men jeg skal altid et smut forbi når jeg ser en i udlandet eller KBH. Denne gang kom jeg tilfældigvis forbi deres online sale og hvilket held.

Jeg fik klikket disse lækkerier med hjem:

Disse bukser er erhvervet både i denne grønne og en mere afdæmpet blå og bliver perfekte til arbejdsbrug på mit nye job!




Det her er mit første gule ting, så jeg var meget spændt på hvordan det spillede, men det fungerer faktisk ret fint, især til sort.

Som I sikkert har set før, så er der mange af mine ting, som har en humoristisk vinkel og denne t-shirt måtte da også med hjem pga den fine mund.

Der er stadig udsalg på zara.com, så det er bare at klikke nogle ting hjem, hvis du er blevet fristet.

Boganbefaling

Jeg har altid været meget glad for krimier og især de virkelig blodige krimier. Og der ryger en del igennem på ingen tid. Jeg læser nemlig rimelig hurtigt, så det tager ikke længe at sluge en god krimi. Derfor har jeg været særligt begejstret for Jussi Adler Olsen og har slugt hans bøger en efter en (dog med undtagelse af hans nyeste, som ikke helt lever op til min standart).

Den seneste tid er jeg dog faldet over en dronning på krimi, nemlig Karin Slaughter.
Hun er helt genial og skriver virkelig godt. Hun kommer fra Georgia i USA og hun er sindsyg god til at skrive plots, der har fået hende på bestsellerlisterne flere gange.



HUn har en del bøger på samvittigheden og hun har lavet tre serier, hvor de to første handler om henholdsvis Sara Linton og Will Trent og i den tredje og sidste serie mødes de to figurere fra serierne.

Jeg er nu i gang (læs: næsten færdig) med 3 bog fra Sara Linton serien og jeg er hooked. HUn skriver virkelig spændende og i alle tre bøger indtil videre har hun udtænkt nogle vilde historier, som først afsløres til helt sidst. Derudover følger man hovedpersoner som Sara, hendes mand Jeffery (som er politimester) og tidligere politikvinde og voldtægtsoffer Lena. Alle personer har nogle skjulte historier, som gør dem enestående og er med til at få mig til lige at tage et kapital mere.

Jeg har lånt alle bøgerne på biblioteket og hun er virkelig en overset forfatter, for hendes bøger står altid på hylden klar til at komme med mig hjem. Hvilket er godt, for det går hurtigt med læsningen af dem og jeg må vist snart afsted igen.

Så er der dømt ferie med lidt planer

Så kom solen og varmen endelig og hvilken timing, nu hvor jeg har ferie de næste 14 dage!
Jeg elsker det, for mit projekt med brunnere ben (kommer vist ikke katagorien med brune ben) til Skanderborg er lidt mere overskuelig.

I aften tager jeg til København med mine forældre og skal passe Nevø A og E, så det bliver dejligt i det her vejr. Desværre har K ikke ferie nu, men først i august, hvor vi lige har en lille uge og skal på skanderborg festival med en helvedes masse gode venner. Og så har han faktisk tiltusket sig et par dage i næste uge, hvor vi tager i sommerhus i Blokhus og skal i Fårup Sommerland med drengene.

Nå jeg smider kameraet med til KBH og håber at tage en masse billeder til jer, som kommer her på bloggen. Der bliver dog ikke helt stille her, for jeg har endelig fået forberedt en masse indlæg til jer som lovet.

Kampen om den perfekte krop


Jeg har længe (og her snakker 1,5 år) været rigtig ked af min krop og hvordan jeg ser ud. Der er ikke mange i min omgangskreds, der ved hvor slemt det har været, Men det har til tider trukket mange tænder og der har været stor frustration.

Her i foråret fik jeg nok og jeg besluttede at det var tiden at tage kampen op om at få en krop, som jeg ikke var flov eller ked af. Så jeg startede med at skifte mit fitness abonnement til fitnessworld og lavede en pagt med mig selv om at skulle afsted til fitness eller løb 4 gange om ugen. Hold nu kæft min kondi var dårlig og jeg kiggede ned i gulvet de første mange gange for at undgå de andres blikke, men afsted kom jeg. Desværre skete der ikke det vilde med vægten og jeg blev endnu mere frustreret og ked af det.  Derfor tog jeg min mors opfordring op og snakkede med lægen om hvad der kunne gøres og om jeg eventuelt havde en stofskiftesygdom, der gjorde at vægten ikke rykkede sig trods en masse motion og sund kost.

Dernæst blev jeg testede for det ene og andet, men ingen stofskiftesygdom spillede ind. Nu var gode råd dyre. Jeg var jo glad for at det ikke var sygdomspræget, men anede ikke mine levende råd om hvordan jeg så skulle gribe det an. Derfor anbefalede min læge mig kosttjekbesøg hos den tilknyttede sygeplejelske.

Hos sygeplejelsken gennemgik vi min kost og det viser sig at jeg spiser alt for meget brød og mine mængder er for store. Derfor har hun givet mig en guideline der indeholder:


  • mere potein (det skal spises 3 gange om dagen)
  • Spise mættende grøntsager som majs, kål, gulerødder osv. (stort set alt nordisk, der kommer op af jorden og ikke kun grøn salat)
  • skift brød ud eller begræns det med protein (top din rugbrød op med lækkert pålæg fremfor at spise to halve mere)
  • Drik skummetmælk istedet for de andre varianter
  • Drikke masser af vand og ISÆR to glas vand før hvert måltid nedsætter din sult
  • faste mellemmåltider, hvor jeg typisk får et æg eller en gulerod
  • Tænke mig om med alkohol --> EN GENSTAND SVARER TIL EN KAGE

Med hensyn til alkohol er det ikke forbudt, men med måde. Et godt råd er at drikke vand til, så man drikker et glas vand til et glas, så nyder man vinen mere.

Det er gentlig nogle simple råd, men det har fungeret vildt godt og de første 14 dage har jeg tabt 3kg. Det var ikke de vilde ændringer for min kost, men en anden sammensætning. Men hvor er det lækkert at der endelig sker noget. Min motionsmængde er stadig den samme, så det er kun kosten der er "anderledes" for mig.

Jeg kommer nok til at smide nogle lette madopskrifter op på mad, som jeg bruger, hvilket jeg håber I tager godt imod.