Mandag aften havde vi besøg af et hold gode venner og derfor havde vi fundet frem til nogle mættende salater, som jeg gerne vil dele med jer.
Kartoffelsalat med citron, rucola og pinjekerner
Vi brugte:
- 900 gr katofler
- 1 bøtte rucola
- 30g pinjekerner
- citronolie
- 1 citron
- Start med at koge kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde.
- rist pinjekernerne
- Skyl rucolaen
- Vend kartoflerne i dressingen (2spsk citronolie, 1 1/2 spsk presset citronsaft, salt og peber)
- bland kartoflerne med salat og pinjekerner (evt. citronskal på) og server på et fad
SommerColeslaw
Vi har brugt:
- 300 g spidskål
- 1 bundt radiser
- 200 g agurk (svarer til 1 agurk)
- græsk yoghurt
- rygeost
- mælk
- purløg
- citronsaft
-salt og peber
- sukker
- Snit spidskålen og radiser
- flæk agurken og rens den for kerner
- rør cremen (100g græsk yoghurt, 4 spsk rygeost, 1 spsk mælk, 1tsk citronsaft, 4 spsk finthakket purløg, 1 tsk sukker + salt og peber)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar