søndag den 11. november 2012

Shopping in Stockholm

Som enhver anden storby, så er Stockholm absolut ikke fattig på shoppingmulighederne.
Med mærker som Cheap Monday, Weekday, Tiger of Sweden, Monki, H&M osv. har de gjort meget for modebranchen og især highstreet moden de seneste år.

Dronninggatan:

Highstreet mekka, hvor de største større mærker er samlet. Det bunger med H&M butikker. Der ligger en masse spændende og sjove butikker under jorden ved T Bahnen.

Stiletto:

Denne butik er intet mindre end fantastisk og er helt klart et besøg værd. Den ligger i Södermalm området på Malmgårdsvägen. 
Når man kommer ind i butikken, så kommer man ned af en lille og meget snæver trappe og man smides tilbage til 50´erne efter nogle få trin. Den her butik er et mekka for dig, der elsker specielle butikker med alt fra nye mærker til lækre vintage fund.

Butikken er nemlig lavet i ægte rockabilly stil og samtlige ekspedienter er også rockabilly. Butikken indeholder, som det ses på billederne, bl.a. en barber/frisørsalon samt en lille bar, som serverer kaffe og kage. Bag disken betjenes både kunderne med deres tøjkøb og kaffe af DJen, der spiller rockabilly musik for alle kunderne.







Urban Outfitters:

Som mange kender, er kendt for at indrette deres butikker helt specielt og tit i særprægerede bygninger.
Og butikken i Stockholm er ikke en undtagelse med dens lysekroner og malede lofter i den gamle biografen.
Udover at have mange spændende mærker, ikke mindst skægge accessorizes og helt fantastiske design bøger, byder butikken også på en spændende vintage afdeling.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar