mandag den 26. november 2012

Særpræget sights i Svenskernes Venedig

Stockholm sightseeing


Så er den første anbefaling for Stockholm på banen, og jeg kan vist roligt sige at der kommer flere med tiden. Jeg har som sagt tidligere en veninde, som har valgt at bosætte sig i denne fantastiske by.

Gondolen:

Hvis man besøger Stockholm første gang og gerne vil have et overblik og en flot udsigt, så er Gondolen (som hvor udsigten på billedet er taget fra). Gondolen er en højt tårn, som ligger hos en af den fine kanaler i byens centrum. I toppen af tårnet ligger der en udendørs bar, men det er også muligt blot at gå igennem for at se den flotte udsigt.



Himlen därtil:

Derudover er Himlen Därtil i Södermalm, som er en sky bar i et shoppingcenter med udsigt over hele byen. Her kan man få serveret en lækker drink, mens man nyder udsigten. Det virker lidt underligt at det ligger i forbindelse med et shoppingcenter, men tro mig, det er besøget værd at tage elevatoren op på øverste etage.

Gamla Stan:

Er den gamle bydel i byen og ligger meget centralt i bymidten. Her er det muligt at finde nogle hyggelige restauranter samt butikker. Selve arkitekturen i bydelen er også særpræget, da den er præget af mange gamle og utrolig smukke bygninger.




Pift........ Derudover er disse sights også et besøg værd:
  • Vasa Museum
  • Djurgården
  • Skansen









Ingen kommentarer:

Send en kommentar